Atelier Zijn

Goud en Zilversmid atelier Zijn heet u van harte welkom op deze site. Alle afgebeelde objecten zijn in eigen beheer vervaardigd en kunnen in opdracht (beperkt) worden gereproduceerd.

Uiteraard biedt atelier Zijn de mogelijkheid om voor u op maat unieke gebruiksvoorwerpen en sieraden te vervaardigen in een keur aan edelmetalen.

Voor nadere informatie over mogelijkheden en prijzen kunt u contact op nemen via debra@atelierzijn.nl

 

 

Trouwringen

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Liefde en verlangen, elkaar begeren, samen vooruitzien naar een mooie toekomst. Dat zijn de gevoelens die passen bij de keuze van trouwringen. De ring is een cirkel zonder einde. Daarom is de ring een prachtig symbool voor de liefde, al eeuwenlang.

Goud is tegenwoordig nog altijd het meest gekozen, klassieke edelmetaal voor trouwringen. Maar dan wel in verschillende creatieve variaties of in verrassende combinaties van bi- en tricolor goud, bijvoorbeeld een combinatie van geel en witgoud. Gouden ringen krijgen een extra dimensie en uitstraling als twee kleuren goud worden gecombineerd. Drie verschillende tinten goud zoals geel, wit en roodgoud, symboliseren op fraaie wijze de verschillen tussen jouw en je partner. Elk kleur goud heeft een eigen karakter. Door de edelsmid gecombineerd in één ring, versterken zij elkaar. Wilt u wat bijzonders? Ook platina, titanium en edelstaal is mogelijk. Uw trouwringen krijgen alleen al door het gebruik van andere materialen een heel andere uitstraling.


Uiteraard zijn al deze modellen te combineren met diamant. Want diamant is voor altijd. Net als de liefde. Een ring met diamant heeft eeuwigheidswaarde en is dus een symbool voor de eeuwigheid. En dat is wat veel paren zoeken wanneer ze samen ringen uitkiezen.


Houd je ringen exclusief en ontwerp je eigen trouwringen. Ze getuigen een leven lang van de liefde voor elkaar. Samen met jullie bekijk ik de mogelijkheden van het maken van uw eigen trouwringen. In overleg komt er uiteindelijk een persoonlijk ontwerp uit. Wat kan nog beter jullie liefde voor elkaar symboliseren dan een stel unieke, zelf ontworpen trouwringen?

^ Top