Atelier Zijn

Goud en Zilversmid atelier Zijn heet u van harte welkom op deze site. Alle afgebeelde objecten zijn in eigen beheer vervaardigd en kunnen in opdracht (beperkt) worden gereproduceerd.

Uiteraard biedt atelier Zijn de mogelijkheid om voor u op maat unieke gebruiksvoorwerpen en sieraden te vervaardigen in een keur aan edelmetalen.

Voor nadere informatie over mogelijkheden en prijzen kunt u contact op nemen via debra@atelierzijn.nl

 

 

Maatwerk

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Wanneer een klant bij mij komt met een ring en er moet een bijpassende hanger bij gemaakt worden, dan is het uiteindelijke resultaat natuurlijk makkelijk te voorspellen. Maar wanneer men niet zo heel duidelijk weet wat men wil, dan ga ik met de mensen praten.

We bekijken modellen, stijlen en ik probeer door vragen erachter te komen waar men van houdt, wat men vaak draagt en wat men uiteindelijk wil, een ring, een hanger of een broche. Na een tijdje vormt zich in mijn hoofd een idee. Dat heeft wat tijd nodig, want ik heb niet altijd een creatief idee paraat. Vervolgens ga ik wat schetsen maken, daarna komt er een vervolg afspraak en overleg ik met de klant de tekeningen. Misschien moet er nog een aanpassing worden gedaan, of voegt men zelf wat toe. Uiteindelijk neemt het ontwerp zijn definitieve vorm aan en kan ik aan de slag.


Voor het maken van sieraden zijn ontzettend veel mogelijkheden, mits het materiaal en de technieken het toelaten. Want uiteindelijk bepaalt het materiaal wat ervan gemaakt kan worden. Titanium geeft door zijn eigenschappen andere mogelijkheden dan goud of zilver. Het is aan de Goud-en zilversmid om creatief om te gaan met deze eigenschappen van het materiaal!

^ Top